Заявка за партньорство

Какво представлява B2B платформата?

За улеснение на всички наши партньори разработихме B2B платформата Tekra.bg. С нея предоставяме редица удобства на нашите клиенти, които значително улесняват ежедневната работа. Всички регистрирани B2B партньори на Текра имат възможност да правят поръчки, както и да виждат в реално време наличности на склад на хиляди продукти директно през платформата. Знаем колко е ценна всяка минута от вашето време, затова предоставяме този съвременен начин на работа, с който сами избирате кога и откъде да работите, а още по-хубаво е, че може да работите от всяко устройство - телефон, таблет или компютър.

Как да се регистрирате?

За да получите достъп до платформата е необходимо да попълните и изпратите заявка за партньоство.

Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни, за да разбере Вашите нужди и да предложи най-добрите условия за съвместната ни работа.

Какво получавате като регистриран партньор?
  • Правите оферти към клиентите си
  • Трансформирате офертите в поръчки
  • Правите поръчки с Вашите клиентски условия
  • Преглеждате история на поръчките и офертите си
  • Пазарувате удобно от всяко устройство без значение къде се намирате
  • Бързо и лесно поръчвате отново продукти от предишни поръчки
За онлайн магазини

Предлагаме на всички наши партньори възможността да "заредят" хиляди продукти в своите онлайн магазини. Ще имате възможност да качите автоматично хиляди снимки, заглавия и описания на предпочитани продукти или цели категории във вашия сайт. С B2B платформата на Текра ще спестите стотици часове от въвеждане на продукти.

За да се присъедините към партньорите ни с онлайн поръчки е необходимо да попълните Заявка за партньорство. Наш служител ще се свърже с Вас за финализиране на информацията за достъп. След разглеждане на заявката Ви, в срок до 2 дни, ще получите имейл с отговора ни.

Във Вашия профил можете да създавате и съхранявате оферти към Вашите клиенти (до 1 година).

Ако желаете, можете да ги прехвърляте на компютъра или на мобилното Ви устройство като файл, да ги разпечатвате или да ги изпращате по имейл.

По всяко време можете да трансформирате Ваша оферта от профила Ви в поръчка към нас.

Правите директни поръчки или трансформирате офертите към Вашите клиенти в поръчки.

Поръчките ще се генерират с Вашите клиентски условия по договора Ви с ТЕКРА.

Предложения и препоръки

Стараем се постоянно да подобряваме и развиваме функционалността на нашата платформа, за да бъде максимално полезна и удобна за нашите партньори. Ако имате някакви забележки, препоръки, срещнали сте проблеми с работата ѝ, можете по всяко време да ни информирате на e-mail info@tekra.bg, а ние ще се постараем да я направим още по-добра.

Свържете се с нас

xs
sm
md
lg
xl
xxl