Текра на 32

Петър Полилеев за успехите и предизвикателствата пред фирмата.

Петър Полилеев за успехите и предизвикателствата

През 1991 година положихме основите на фирмата. Започнахме като една фирма „Телетек“, чрез която извършвахме всички дейности – произвеждахме, продавахме и инсталирахме. В последствие производствената дейност бе продадена, но запазихме останалите дейности.

Избрахме пътя на професионалната техника и безкомпромисното високо качество във всичко, което предлагаме и правим, а за свое верую – грижата за клиента. Нито за миг не се отклонихме от тези си принципи и днес продължаваме да бъдем водещият доставчик в България на електроматериали и оборудване, осветление, системи за сигурност и противопожарна безопасност, информационни системи и сградна автоматизация.

Рецептата за успех?

Не е важна само крайната цел, а пътя, през който преминаваш, за да я достигнеш. Вярваме, че успехът не идва бързо и лесно. Това е път, който съзнателно избираме да следваме. Когато си поставим цели, ние ги постигаме. 32 години, извървени стъпка по стъпка, с много труд и упоритост. Път, по време на който реализирахме множество важни проекти. Горди сме с миналото си, но винаги продължаваме напред. Имаме още много работа пред нас, но с увереност вярваме, че най-доброто предстои.

Когато нашите клиенти и партньори са доволни, доволни сме и ние

Клиентите не се привличат моментално, а се печелят чрез постоянни усилия всеки ден. Не вярваме в това, че можем да привлечем клиенти само с красива презентация. Спечелването на клиент е в ежедневните битки, в ежедневните малки победи и постигане на резултати. Накрая това, което има значение е успеха. Печелим клиентите си с успехите, които постигаме за тях.

Развитието и нашият растеж като компания са резултат от успешно реализираните проекти. Чрез изграждане на дългогодишни партньорства и екип от специалисти, притежаващи високи компетенции, Текра се превърна в предпочитан партньор и дистрибутор за много компании.

Днес искаме да изразим нашата благодарност към всички наши клиенти и партньори , които изиграха важна роля за превръщането на нашата мечта в реалност. Тяхната подкрепа и доверие ни мотивират да продължаваме да предоставяме решения, които имат реален положителен принос. Благодарим на всички, които са част от нашата история и ни помогнаха да стигнем дотук.

Вярваме в новите таланти и разчитаме на тези, които са с нас от дълго време

Нашето голямо богатство са хората, които работят в компанията. Всеки е различен, интересен, всеотдаен, упорит и амбициозен. Всеки има свои мечти, надежди и история. Ние сме приятели, а не просто колеги или служители. И това е най-ценното за нас. Обръщаме се с благодарност към всички настоящи служители. НИЕ ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС! А знайно е – доверието ражда доверие. То се изгражда бавно и трудно, но лесно може да се срине, да се разруши. Нека да го пазим ревностно и то да става все по-силно!

Продължаваме напред!

Пред нас стоят редица нови цели и нелеки начинания. И преди да духнем свещичката, си пожелаваме повече проекти, по които да работим с вдъхновение и успех, партньори и клиенти, с които да имаме ефективно сътрудничество.

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl