Спечелете подарък с електроапаратура Schneider Electric

Само през ноември вземете подарък

полугащеризон с яке

За покупки над 1200 лв. без ДДС

Промоцията се комбинира с търговски отстъпки и важи от 1 до 30.11 или до изчерпване на количеството. За повече информация, обърнете се към Вашия търговец.

Правила и условия за участие в Промоцията

Промоцията се провежда на територията на Република България и е валидна от 1 до 30 ноември 2023 г. или до изчерпване на подаръците. Участието в Промоцията е на доброволни начала и е съобразено със закупуването на модулни табла Easy9 EU и електроапаратура на бранда Schneider Electric.

Право на участие в Промоцията има всеки участник закупил модулни табла Easy9 EU и електроапаратура Schneider Electric на стойност минимум 1200 лв. (хиляда и двеста лева) без ДДС в една фактура по време на периода на Промоцията.

Подаръци

При участие в Промоцията в съответствие с настоящите Правила и Условия, участниците имат възможност да получат:

За поръчка на стойност минимум 1200 лв. без ДДС: 1бр. комплект полугащеризон с яке, брандирани с марката Schneider Electric.

Всеки клиент може да участва с 1 (една) фактура само за 1 (един) подарък. Първите 10 (десет) клиента с фактури, отговарящи на условията, получават подарък. След издаване на фактура, отговаряща на условията, клиентът автоматично участва в промоцията. Редът на фактурите е според дата на издаване. Промоцията не важи за доставки по проекти.

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул. Подаръците се получават с издължаването на закупената стока.

Участници

Участник може да бъде всяко лице, което отговаря едновременно на следните изисквания: 1) навършена 18-годишна възраст; 2) не работи по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 3) не работи по трудово правоотношение с Schneider Electric; 4) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 5) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Schneider Electric; 6) направили са поръчка съгласно изискванията по-горе;

Валидиране на участника

Представител на Текра ще се свърже със спечелилия подаръка участник, отговарящ на изискванията на Промоцията, по телефон или по имейл след края на Промоцията, за да се уточни начина на предаване на подаръка. Подаръците ще бъдат достъпни за получаване след края на Промоцията.

Свързани продукти

Добави

53.00

53.00

лв. без ддс

53.00 лв. без ддс

Наличен
Добави

98.40

98.40

лв. без ддс

98.40 лв. без ддс

Наличен
Добави

72.72

72.72

лв. без ддс

72.72 лв. без ддс

Наличен
Добави

6.81

6.81

лв. без ддс

6.81 лв. без ддс

Неналичен
Добави

21.85

21.85

лв. без ддс

21.85 лв. без ддс

Наличен

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl