Купете продукти Dahua и получавате подарък

На една крачка от
Подарък
03-28.06.2024 г.
01. Над 1000 лева без ДДС
Купете продукти Dahua и получавате комплект WIFI камера (F2C-PV) и Micro SD карта 64GB
03. Над 2500 лева без ДДС
Купете продукти Dahua и получавате 27’’ FHD монитор DHI-LM27-L200-A6-V
02. Над 1500 лева без ДДС
Купете продукти Dahua и получавате Хард диск 4 TB памет

Правила и условия за участие в Промоцията

Промоцията се провежда на територията на Република България и е валидна от 3 до 28 юни 2024 г. или до изчерпване на подаръците. Участието в Промоцията е на доброволни начала и е съобразено със закупуването на стока/и с марка Дахуа.

Право на участие в Промоцията има всеки участник закупил стока/и Дахуа на стойност над 1000 лв. (хиляда лева) без ДДС, над 1500 лв (хиляда и петстотин лева) без ДДС и над 2500 лв. (две хиляди и петстотин лева) по време на промоционалния период.

Подаръци

При участие в Промоцията в съответствие с настоящите Правила и Условия, участниците имат възможност да получат:

    - За ниво 1 за покупка на продукти Дахуа за мин. 1000 лв. без ДДС, клиентът има право да получи комплект WIFI камера (F2C-PV) и Micro SD карта 64GB - За ниво 2 за покупка на продукти Дахуа за мин. 1500 лв. без ДДС, клиентът има право да получи Хард диск 4TB памет - За ниво 3 за покупка на продукти Дахуа за мин. 2500 лв. без ДДС, клиентът има право да получи 27’’ FHD монитор DHI-LM27-L200-A6-V

Всеки клиент може да получи повече от 1 (един) подарък, като сумата на закупените стоки Дахуа във фактурите с дата между 3 и 28 юни трябва да е не по-малка от сумата на съответното ниво или сумата на няколко нива. Пример: Ако клиент закупи стоки Дахуа на стойност 4000 лв без ДДС , може да получи един подарък от ниво 3 и един подарък от ниво 2 или един подарък от ниво 2 и два подаръка от ниво 1, или четири подаръка от ниво 1. Вида подаръците се уточнява със всеки клиент след края на промоцията.

Предложението не важи за монитори, твърди дискове, кабели, оборудване по проекти или специални решения. Промоцията се комбинира с договорени търговски отстъпки и условия и е валидна за посочения срок.

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Участници

  1. навършена 18-годишна възраст;
  2. не работи по трудово правоотношение с Организатора или със свързаните с него лица;
  3. не работи по трудово правоотношение с дистрибуторите на Дахуа Технолъджи;
  4. не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Организатора или със свързаните с него лица;
  5. не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с дистрибуторите на Дахуа Технолъджи;
  6. направили са поръчка съгласно изискванията по-горе;

Валидиране на участника

Подаръците се получават до месец след края на промоцията. Представител на Текра ще се свърже със спечелилия подарък/подаръци участник, отговарящ на изискванията на Промоцията, по телефон или по имейл след края на Промоцията, за да се уточни начина на предаване на подаръка/подаръците.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl