Видеонаблюдение в жилищни сгради

Жилищните комплекси трябва да осигурят на своите жители усещане за сигурност и безопасност. За да постигнат това спокойствие, живущите използват стратегически разположени охранителни системи и устройства. Те трябва да отговарят на техните нужди както сега, така и в бъдеще. Един от най-добрите начини за подобряване на охранителната система на жилищната сграда е инсталирането на система за видеонаблюдение (CCTV). Това позволява на собствениците да следят ключови зони – входове, паркинги и общи части, което повишава безопасността.

Основни характеристики

  • Системите за видеонаблюдение постоянно записват информация, която е полезна, когато се случи престъпление. Това може да помогне на органите на реда бързо да заловят извършителите.
  • Функция за предупреждение в ранен етап на взлом и намалява инцидентите.
  • Всичко в един дизайн, лесен за използване и инсталиране - мониторинг 24/7 и без мъртви зони.
  • Дизайн, издържащ на екстремни условия като прах, влага, високи и ниски температури.
  • Много системи предлагат възможност за наблюдение в реално време и преглед на записите отдалечено чрез мобилни устройства или компютри.
Видеонаблюдение в жилищни сгради
Видеонаблюдение в жилищни сгради
Видеонаблюдение в жилищни сгради

Нашите решения

Периметър

Периметрова охрана с видеонаблюдение
Периметрова охрана с видеонаблюдение
1.

При детекция на нерагламетирано преминаване или навлизане в забранена зона дава аларма до оперативен център/ охрана. Възможност за филтриране на различни видове алармени събития и навременното им обработване. Добре премерена периметрова охрана в съчетание с PTZ камера, обхождаща периметъра и виждаща в детайли, е предпоставка за безопастна жилищна среда.

Паркинги

Видеонаблюдение за охрана на паркинги
2.

Съвременните паркинг решения се осъществяват с ново поколение камери, засичащи рег. номера на колите, които предоставят или отказват достъп, според предварително въведени списъци с рег. номера. Системата притежава и посетителски модул за „гости“ с валидност на престой на определени МПС, както и менажиране на свободните места в паркинга.

Видеонаблюдение за охрана на паркинги

Общи зони - вход/изход

Видеонаблюдение за охрана на общи зони - вход/изход
Видеонаблюдение за охрана на общи зони - вход/изход
3.

Зони, често пренебрегвани заради големите площи и необходимоста от множество устройства за охрана. Системите ни позволяват обзорно видеонаблюдение на големи открити площи с минимален брой камери с интелигентни функции – навлизане в зона, забравен обект, изчезнал обект, струпване на хора и др.

Стълбищни клетки и коридори

Видеонаблюдение за стълбищни клетки и коридори
4.

Вече не толкова екзотичните FishEye и дискретните PTZ камери са идеално решение за малките и закрити общи зони, защото дават видомост от 360 градуса. За бърза проверка на зоните спомагат mini PTZ камерите, които имат и оптично приближение като необходим детайл за охранителни цели.

Видеонаблюдение за стълбищни клетки и коридори
Доставчици:

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl