Често задавани въпроси

B2B платформата TEKRA.BG предлага възможност на клиентите на фирма Текра да правят своите поръчки бързо и лесно от всяко устройство и без значение къде се намират. За да направите поръчка, трябва да разполагате с одобрен профил. Заявка за регистрация можа да подадете през тази форма.
Не. В B2B платформата TEKRA.BG могат да правят поръчки само регистрирани потребители.

Платформата дава възможност за 2 нива на регистрация.

  • Регистрацията като потребител Ви дава възможност да разглеждате файлове, за които се изисква вход в платформата, както и да се записвате за обучения в Академия Текра.
  • Регистрация като клиент (след одобрение на запитване за регистрация като партньор на Текра) дава възможност за създаване на поръчки през платформата, следене на точна наличност от даден артикул, както и пазаруваме с индивидуална отстъпка. Регистрираните партньори могат бързо и лесно да създават оферти към свои клиенти директно в платформата на Текра. Да следят историята на своите поръчки, както и да поръчат отново продуктите от предишна поръчка.
B2B - Business To Business. Платформа за електронна търговия, чрез която могат да се предлага продукти или услуги към бизнес потребители.
Когато изпратите заявка за регистрация като партньор, наш търговски представител ще се свърже с Вас, за да се запознае с Вашите нужди и да предложи най-добрите възможности за Вашия бизнес.
След като изпратите заявката си за регистрация, наш търговец ще се свърже с Вас в рамките на 2 работни дни, за да се запознае с Вашите нужди и да предложи най-добрите възможности за Вашия бизнес. Когато профилът Ви бъде одобрен, ще имате възможност да правите поръчките си директно през него.
Когато финализирате поръчката си в B2B платформата ще получите на екрана си с номера на поръчката и датата, на която е направена, нейния статус ("Нова поръчка"), както и продуктите, които съдържа. Ще получите и известие на e-mail адреса, с който е регистриран Вашия профил, където са описани всички подробности относно поръчката - име, артикулен номер на продукт, единична цена, количество, крайна цена, както и общата цена на поръчката.
В редки случаи е възможно, след като направите поръчка да получите потвърждение на електронната си поща, в което не фигурира неин номер. Ако това се случи, не е необходимо да правите нищо. Системата ни ще направи опит да изпрати повторно поръчката със същите детайли - количество, начин на доставка и т.н. Ако желаете може да опитате да подадете поръчката си отново ръчно. За целта влезте в меню "Поръчки" и използвайте връзката "Поръчай отново" срещу съответната поръчка.

Да. Предлагаме безплатна доставка за поръчки на стойност над 200 лева без ДДС с организиран транспорт на Текра за град София.

При доставка с куриерска фирма Спиди доставката е безплатна за поръчки на стойност над 250 лева без ДДС. Доставката на поръчки под тази стойност е за сметка на клиента по тарифи на куриерската фирма, според избраната услуга.

За продукти, налични в склад на Текра:

  • Поръчки, направени до 9,00 часа се предават на куриер в рамките на същия ден. Поръчките направени след 9,00 часа се изпращат на следващия работен ден.
  • Поръчки за град София с организиран транспорт на Текра, направени до 9,00 часа се доставят в същия ден.
Всички актуални гаранционни условия може да прочетете на страницата ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ.

По банков път.

С наложен платеж (при доставка с куриерска фирма Спиди).

В брой или с банкова карта (когато поръчката се получава от Шоурум на Текра).

Сроковете за плащане се определят в индивидуален договор с всеки парньор.

За да получите техническа консултация, може да се обадите на телефон:

  • Викторио Дочев - 0877 / 56 93 69
  • Златко Чопаков - 0882 / 35 54 10
  • Център за обслужване на клиенти - 0700 11 0 10

Както и на електронната поща:

  • E-mail - csc@tekra.bg
Да. Свържете се с Вашия търговски представител, за да организирате обучението.
Наличността на всеки продукт се визуализира в реално време в два статуса - "В наличност" или "В очакване на наличност". Ако направите поръчка на продукт със статус "В очакване на наличност", наш представител ще се свърже с Вас, за да Ви информира за очаквания срок за доставка.
Да. Свържете се с Центъра ни за обслужване на клиенти на e-mail: csc@tekra.bg или на телефон: 0700 11 0 10.
Да. Свържете се с Центъра ни за обслужване на клиенти на e-mail: csc@tekra.bg или на телефон: 0700 11 0 10.
Тъй като процедурата се различава за всяка продуктова група, свържете с Вашия търговец, за да намерите решение заедно.
Не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.
xs
sm
md
lg
xl
xxl