Текра - решения за жилищни сгради

За нас.

Представяне

Текра е утвърден търговец на едро и дистрибутор на широка гама от електроматериали и оборудване, осветление, системи за сигурност и противопожарна безопасност, информационни системи и сградна автоматизация в България с над 30-годишен опит на пазара.

Разгледайте промоционалното ни предложение в периода от 01.06 до 31.07

Нашето портфолио:

Сред богатата гама от решения, които компанията предлага, са системи за видеонаблюдение, широк набор от ключове и контакти, електроапаратура, решения за пожароизвестяване, кабеловодещи системи, осветителни решения, сигнално-охранителни продукти, домофонни системи, продукти и решения за контрол на достъпа, захранвания и батерии, озвучителни и оповестителни системи, фотоволтаични системи и др.

Визия за бъдещето

Бъдещето е с още по-разширен екип, все по-големи пазарни дялове, да бъдем по-желан партньор и по-фокусирани в определени продуктови групи и доставчици. За да върви компанията нагоре все по-активно добавяме и услуги, като обучения на клиентите и технически съпорт за тях. Вече отворихме TEKRA PRO ACADEMY, в която предоставяме безплатни курсове за нашите клиенти и партньори.

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl