Сензори за присъствие в жилищни сгради

Разгледайте промоционалното ни предложение в периода от 01.06 до 31.07

Сензорите за присъствие в жилищни сгради са устройства, които откриват движението или присъствието на хора в дадено пространство. Те намират приложение в различни системи за автоматизация и сигурност на дома, като осветление, отопление, вентилация. Изборът на подходящ сензор за присъствие зависи от конкретните нужди и условия на жилището. Правилната комбинация от различни видове сензори може да осигури оптимална функционалност и комфорт в дома.

Приложение на сензорите за присъствие

Осветление и вентилация

Осветление и вентилация

Сензорите за присъствие автоматично включват осветлението при движение и го изключват при липса на присъствие. В системите за вентилация регулират работата на вентилаторите, като ги активират, когато има хора в помещението, осигурявайки циркулация на въздуха без излишни разходи.

Общи части

Енергийна ефективност

Чрез намаляване на ненужната консумация на енергия, сензорите за присъствие помагат за намаляване на разходите. Това включва не само разходите за електричество, но и намаляване на износването на осветителни тела.

Нашите решения

Микровълнови сензори за присъствие

Микровълнови сензори за присъствие
Микровълнови сензори за присъствие
1.

Използват микровълни за засичане на движение и са идеални за общи пространства и зони с неправилна форма. Трябва да се вземат предвид площта, материала на стената, защото MW технологията е в състояние да засича движение дори през материали като стъкло, дърво, гипс и т.н. Имат вграден сензор за осветеност, както и индикатор показващ засичане на присъствие/движение.

Открит монтаж (таван, стена)

Открит монтаж (таван, стена)
2.

Те се монтират на стратегически места, като входове, коридори или открити пространства, за да покрият максимална площ. Монтажът им изисква внимателно планиране, включително избор на правилна височина и избягване на препятствия, които биха могли да ограничат тяхната ефективност.

Открит монтаж (таван, стена)

Вграден монтаж (таван, стена)

Вграден монтаж (таван, стена)
Вграден монтаж (таван, стена)
3.

Датчиците за движение за вграден монтаж са устройства, които се използват за засичане на движение в дадена зона и могат да се интегрират дискретно в интериора на различни помещения. Основните предимства на вградените датчици за движение са тяхната дискретност и естетика.

Доставчици:

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl