Sedna Design & Elements – финален щрих във вашия интериор

Sedna Design & Elements от Schneider Electric са премиум серия ключове и контакти, създадени, за да предложат комфорт и елегантност на интериорните пространства.

Запознайте се с Новата Sedna

Sedna Design & Elements от Schneider Electric са премиум серия ключове и контакти, създадени, за да предложат комфорт и елегантност на интериорните пространства. Изработени са в множество естествени цветове и текстури като дърво, камък, метал и стъкло, завършващи персоналния стил на всеки интериор на много достъпни цени.

Sedna Design & Elements интегрират нови опции, които отговарят на текущите нужди в областта на ефективните решения за интелигентни сгради и за подобряване на енергийната консумация.

Модерните, изискани линии на гамата Sedna Design и техните четири покрития са предназначени да се впишат в съвременния интериор и да създадат изтънчена и уютна атмосфера.

Визуално и на допир покритията на Sedna Elements създават усещане за естествени материали – стъкло, дърво, метал и камък.

Бял
Крем
Алуминий
Антрацит
Разгледайте продуктите Sedna Design & Elements

Смело, стилно, изтънчено

С модерни линии, които отразяват изтънчен вкус, новата гама Sedna е подходяща за всички видове интериори с две налични версии - Design и Elements. Изберете Design или Elements, а защо не и двете в комбинация – може да съчетавате покритията на механизмите и рамките, за да отговорят на всички ваши предпочитания към стила на интериора, от индустриален до винтидж, еко и градски лукс.

Без значение дали става въпрос за ключове и контакти, управление на ролетни щори, термостати или USB зарядни, Sedna поддържа всички модерни функции, необходими за постигане на удобство и комфорт, които да надхвърлят потребителските очаквания.

Бърз монтаж

Sedna Дизайн & Елементи са ергономични, лесни за монтаж и употреба, надеждни и с високо качество.

Ето и някои нови функции:

  1. Взаимно свързване между отделните монтажни рамки за идеално подравняване на няколко устройства.
  2. Отворите за винтовете позволяват настройка на конзолата, за да не се получи изкривяване
  3. Осем точки на монтаж за лесно и надеждно фиксиране на рамката

Гамата Sedna на Schneider Electric е създадена, за да предложи на клиентите неограничени възможности, като им позволява да комбинират декоративна рамка и механизми по начин, който ги вдъхновява.

Разгледайте каталога Sedna Design & Elements

Защита срещу прах

Ръбовете на декоративната рамка са заоблени към стената. Формата е специално проектирана така, че да не задържа прах, а гланцираните материали са избрани за елегантна визия, както и за техните антистатични свойства, за да се избегне задържането на прах.

Повече креативност

Всички декоративни рамки от 1 до максимум 5 модула се предлагат във всички покрития и могат да се комбинират с всички налични механизми на Sedna Design & Element.

Степен на защита IP44

Декоративните рамки от гамата Sedna Design осигуряват степента на защита IP44 когато в тях се монтира механизъм със степен на защита IP44. Механизмите IP44 са снабдени с уплътнения, които ги защитават от водни пръски.

Разгледайте ценовата листа Sedna Design & Elements

Свържете се с нас за повече подробности относно продуктите на Sedna Design & Elements, Разнообразие от функции, покрития и ценови диапазон можете да намерите и в нашата ценова листа.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl