Модулни табла Easy9 EU от Schneider Electric

Стилен завършек на всяка жилищна електроинсталация

Планирате обновяване или изграждане на изцяло нова сградна електроинсталация у дома? Не забравяйте да помислите и за видимите компоненти от нея и се обградете със стилна визия, естетика и качеството на доказани решения. Такива като модулните електрически табла от гамата Easy9 EU на Schneider Electric .

Easy9 EU

Защита, на която можете да се доверите

Модулните табла Easy9 EU на Schneider Electric са предназначени за изпълнение на разпределителни табла и мултимедийни приложения за жилищния сектор и по-малките търговски обекти.

Те са налични във вариант за открит и вграден монтаж, с от 8 до 36 модула, с от 1 до 3 реда . Дъното и шасито са произведени от рециклиран удароустойчив полистирен, в пълно съответствие с изискванията за опазване на околната среда.

Електротабла за открит монтаж

Модулните табла Easy9 EU за открит монтаж разполагат с обширно пространство за окабеляване . Четирите продълговати отвора на таблото позволяват стабилен монтаж на стената и лесно подравняване.

Разнообразните модели от гамата Easy9 EU предоставят модерен и ергономичен дизайн, който безпроблемно може да бъде адаптиран към всяка инсталация и интериор. Налични с бяла или опушена врата и възможност за отваряне наляво и надясно на 180° , решението осигурява бърз и удобен достъп.

Изолираните клеми имат възможност за монтаж от двете страни на таблото, осигурявайки защита от директен контакт.

Електротабла Easy9 открит монтаж
Електротабла Easy9 открит монтаж

Електротабла за вграден монтаж

Благодарение на своя плосък дизайн и стилна и дискретна визия, Easy9 EU се вписва идеално в интериора на помещението.

Възможността за отстраняване на шасито при този модел табло позволява лесен и бърз монтаж, както и окабеляване на място.

Изолираните клеми могат да се инсталират от двете страни на таблото.

Гамата модулни ел. табла Easy9 EU предоставя здраво и надеждно решение за разпределително табло със степен на защита IK07 . Разнообразието от модели варира от с 8, 12, 18, 24 или 36 модула, с 1, 2 или 3 реда , специално разработени за електроинсталатори с ергономичен дизайн и гъвкав монтаж. Заоблените форми на таблото предотвратяват наранявания на пръстите по време на инсталация или при въвеждане на кабелите.

Монтажът е изключително бърз и лесен благодарение на предварително разпробитите отвори за кабели от четирите страни. С 1 до 3 DIN шини, шасито позволява окабеляване извън таблото.

Табла за вграден и открит монтаж със заземителен и неутрален клеморед

Електротаблата от гамата Easy9 EU са предназначени за монтаж на модулна апаратура за приложение в жилищни сгради, търговски и офис помещения и са налични в разновидности с 8, 12, 18, 24 и 36 модула по 18 mm. Техният ергономичен и елегантен дизайн с бяла или опушена врата перфектно допълва интериорния облик на всяко жилищно или офисно пространство. Моделът разполага с два заземителни и два неутрални клемореда.

Таблото за вграден монтаж се състои от дъно с висока степен на удароустойчивост, като дълбочината е адаптирана към намалената дебелина на стените.

Електротабла Easy9

Таблото за открит монтаж се състои от дъно с центриран отвор за улеснен монтаж и монтажни отвори за вертикално регулиране . Предварително разпробитите отвори и голямото пространство за окабеляване, позволява бързо и безпроблемно окабеляване без усилия.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl