Контрол на достъп в жилищни сгради

Системите за контрол на достъп сa подходящи за управление на пропускателния режим до жилищни сгради. Централизираният софтуер дава възможност да добавяте неограничен брой устройства, които да наблюдавате в реално време. За персонален индентификатор може да бъде използвана RFID карта, PIN код, QR код или биометрия, а за автомобилите LPR камери. Контролерите (самостоятелни или мрежови) и могат да управляват врати, бариери, турникети и други типове заключващи механзми. Благодарение на тези системи, сигурността е гарантирана, достъпът е бърз, а управлението на системата – в реално време!

Основни характеристики

  • Инсталирането на ефективна система за контрол на достъпа може да предотврати престъпления като кражби, влизане с взлом, вандализъм. Можете да държите входовете заключени, без да възпрепятствате достъпа за оторизирани наематели, персонал и посетители.
  • Някои системи за контрол на достъпа имат аварийни протоколи, които автоматично отварят всички врати, когато спринклерната система е задействана.
  • По-лесно следите кой влиза и излиза във вашата сграда. Чрез системите с табла за управление на достъпа може да задавате разрешения за достъп и да преглеждате одитна пътека на всеки, който влиза в сградата.
ефективна система за контрол на достъпа
ефективна система за контрол на достъпа
ефективна система за контрол на достъпа

Нашите решения

Периметър

Периметрова охрана
Охрана на периметър
1.

Целта е да се предотврати неоторизиран достъп в охранявания периметър като спират нарушителя и изпращат до центъра за мониторинг информация за нарушението в реално време.

Паркинги

контрол на достапа на Паркинги
2.

Движението на превозните средства може да бъде следено в реално време. Достъпът до и от зоната може да се контролира на база предварително определени часове, а активността при бариерите за паркиране може да задейства камери за наблюдение, които да записват движението на колите.

контрол на достапа на Паркинги

Общи зони - вход/изход

Контрол на достъпа до общи зони - вход/изход
Контрол на достъпа до общи зони - вход/изход
3.

Когато гостът дойде, видеодомофонната система дава възможност собственикът да види кой звъни и да отвори вратата от разстояние чрез вътрешния видео монитор. Ако собствениците не са вкъщи, могат да прехвърлят разговора към приложение на своя телефон. Те могат да отговорят на обаждането и да отворят вратата дистанционно.

Стълбищни клетки и коридори

контрол на достъп до стълбищни клетки и коридори
4.

Контролът на достъпа в стълбища и коридори, и общи части е важен за сигурността. За осигуряването му се използват четци за карти, клавиатури и биометрични устройства. Чрез електромеханични заключващи устройства се ограничава достъпът. Тези системи предоставят сигурност, като могат да се интегрират с останалите системи.

контрол на достъп до стълбищни клетки и коридори
Доставчици:

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl