Ключове и контакти в жилищни сгради

В съвременните жилищни сгради ключовете и контактите играят важна роля за комфорта, сигурността и удобството на обитателите. Ремонтът е възможност да подобрите дома си, като добавите нотка стил и личен почерк в дизайна. Домът е отражение на вашата индивидуалност и предпочитания. Изразете себе си чрез набор от различни дизайни и добавете уникална нотка на своя интериор. Можем да бъдем ваш партньор в обзавеждането на вашето жилище с широка гама от висококачествени ключове и контакти, придавайки стил с разнообразни възможности за дизайн и функционалност.

Приложение и функционалност

Качествени материали

Качествени материали

Висококачествени механизми са съчетание от гъвкавост, бърз и сигурен монтаж, дълъг експлоатационен живот. Всяка серия предлага разнообразни материали, повърхности, цветова гама и форми, от които да избирате.

Бърз монтаж

Бърз монтаж

Разнообразие от механизми, които се монтират бързо и надеждно в съчетание с различни рамки, е принципът на сглобяване на различните серии ключове и контакти. Свързване, подравняване и затягане - доверете се на подбраните от нас механизми.

Комфорт и безопасност

Комфорт и безопасност

Перфектна организация на функциите, удобно управление и интелигентна свързаност, контактни излази с повишена защита срещу случаен допир, защита от прах и водни пръски, ориентация в тъмното – заложете на ежедневен комфорт!

Нашите решения

Външно осветление

Стил и класа у дома

AXOLUTE

Градинско осветление
1.

Дизайн и технология във всеки детайл. Алуминиева стомана, стъкло, дърво, камък, кожа, технологична и висококачествена пластмаса – истинските материали, от които се произвеждат декоративните рамки.

LIVING NOW

Градинско осветление
2.

Смайваща красота и интелигентни технологии, иновационен дизайн Design Award 2019, перфектна плоскост и елегантни детайли. Серията включва 16 различни декоративни рамки.

Външно осветление

MERTEN

Градинско осветление
3.

Mодулна гама ключове, предлагаща широк спектър от функции – от ключове и контакти до USB зарядни устройства, термостати, RJ45 конектори и смарт контролери Wiser и KNX за сгради на бъдещето.

ODACE

Градинско осветление
4.

Предлага избор между естествено дърво и метално покритие за приятен допир. Деликатното използване на различни материали и обработка на повърхностите създава нов, по-дързък облик.

Разнообразие от функции

Ежедневен комфорт, гъвкавост и разнообразие от функции: контактни излази, ключове и бутони, механизми за щори и управление на температурата, TV, аудио и комуникационни розетки, детектори за движение и присъствие, термостати, димери и времеви ключове, безжични и KNX управления – можете да инсталирате всяка желана функция за една цялостна система работеща добре с множество технологии.

Контакт + USB C розетка

Универсален димер

Ротативен димер

USB C+C розетка

Розетка 2x RJ45

USB A+C розетка

Ключ със сензор за движение

Телевизионна розетка

Стаен термостат

Универсален димер

Контакт за самобръсначка

Ежедневен комфорт и уют

VALENA LIFE

1.

Широката гама от решения отговаря на очакванията и подхожда с елегантност и семпъл дизайн на всяко помещение в дома.

CLASSIA

2.

Модерна изчистена форма, определена от ясни очертания и в контраст с деликатно заоблена повърхност. Декоративната рамка е уникална нотка.

UNICA NEW

3.

Нови цветове и материали, които да подхождат на всеки декор. С удобен за работа дизайн и широк набор от функции, внася повече комфорт и удобство в ежедневието.

SEDNA NEW

4.

Дискретно украсява интериора ви. Тази „дизайнерска“ и качествена гама на достъпни цени, предлага широк избор от стандартни функции и покрива нуждите от удобства в дома.

NILOE

5.

Съвременен дизайн и качество на разумна цена. Серията NILOE предлага решение за всеки ваш проект и лесно хармонизира с всеки интериор.

ASFORA

6.

Гама от кабелни устройства, ключове за осветление, димери, захранващи и комуникационни контакти и контролери за щори.

FORIX

7.

Влагоустойчивата гама предлага решение за всякакви зони, изискващи индекс на защита IP44. Основни функции, лесна инсталация, ергономичен дизайн и гланцирани цветове - бял и сив.

OSPEL - ARIA/KARO

8.

Модерен дизайн и перфектни пропорции. Вътрешните декоративни рамки придават оригиналност на продуктите. Можете да внесете деликатни акценти, персонализирайки според вашите нужди.

Защита и стил навън

PLEXO

1.

Серията влаго и прахоустойчиви инсталационни компоненти отговаря на тенденциите. Дизайн с характер и съвременни линии. Предлага се за открит монтаж при реновации и за вграден монтаж за дискретен завършек.

CEDAR

2.

Сигурна мощност и светлина на открито. Безопасни, здрави и лесни за инсталиране решения за контрол на светлината и мощност на открито и във влажна вътрешна среда.

MUREVA Styl

3.

Гамата дава ново значение на думите „лесен монтаж“ на вашето оборудване и се отличава с иновативен дизайн. Продуктите включват устойчиви механизми, здрави конзоли и рамки, водоустойчиви уплътнения.

MADERA

4.

Серия за повърхностен монтаж, особено препоръчителна за помещения, където се изисква по-висока степен на защита. Висококачествените използвани материали работят добре в условия на интензивно използване.

Доставчици:

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl