TP-Link Omada - професионални решения за бизнес мрежи

Професионално мрежово решение за вашия бизнес

Хотели | Ресторанти | Магазини | Училища | Други

Гейтуеи, Комутатори, Точки за достъп, Контролери

Omada e марка на TP-Link, посветена на професионални решения за бизнес мрежи. Тя има за цел да предостави надеждни, професионални и иновативни решения на едно гише за корпоративни мрежи. Omada предлага широка гама от мрежови продукти, надеждни решения за софтуерно дефинирана мрежа (SDN), надеждно качество на продуктите и професионална поддръжка.

Екосистемата Omada включва Wi-Fi продукти, суичове и гейтуеи, всеки напълно контролиран от централизирана платформа за управление. Продуктите на Omada работят заедно като едно, за да Ви осигурят мрежово решение, което отговаря на нуждите на вашия бизнес.

С TP-Link Omada можете да управлявате всички мрежови устройства на вашия бизнес едновременно чрез облак. Можете да добавяте рутери, комутатори и точки за достъп. Това прави Omada подходяща за малки и средни компании, както и различни сектори на бизнеса – хотели, ресторанти, магазини, училища и т.н.

Управление на различни локации от една точка

Благодарение на Omada можете да направлявате всички подходящи устройства от една точка, дори ако вашият бизнес има различни локации. Искате да настроите безжичната си мрежа? С натискането на един бутон можете да приложите тази настройка за всички точки за достъп във всички локации и това ще ви спести много време. По този начин можете да се уверите, че настройките на вашите комутатори са еднакви навсякъде.

Непрекъснат контрол

Благодарение на платформата Omada можете непрекъснато да следите мрежата на вашата компания през компютъра, лаптопа или телефона – чрез специално разработено приложение. Можете да виждате използването и разпределението на мрежата, като по този начин ще сте сигурни, че цялата компания има добра интернет връзка.

На екрана ясно се показва как е изградена мрежата и ако има съобщения за грешки, ще бъдете уведомени своевременно. Това ви позволява да проверите дали всички устройства работят заедно правилно.

SafeStream

Мрежовите устройства Omada на TP-Link осигуряват добре защитена мрежа, тъй като рутерите SafeStream разполагат с външна защитна стена, която ви позволява да следите хакери и нападатели. Можете също така да разделите мрежата на компанията на множество виртуални мрежи като по този начин ограничите достъпа на посетителите до вашите файлове. Можете напълно да управлявате устройствата Omada чрез облак, но и локално. За целта използвайте Omada контролер – отделно устройство, което поставяте в мрежата. Можете лесно да я управлявате без тя да е свързана с облака. Но искате ли да имате достъп до мрежата и файловете на вашата компания от всяка точка на света? Много е лесно – свържете контролера и с облака. Така ще бъдете гъвкави.

За TP-Link

Основана през 1996 г., TP-Link е глобален доставчик на мрежови устройства и аксесоари. Според компанията за пазарни проучвания IDC, TP-Link е пазарен лидер в WLAN оборудването, с разпространение в повече от 170 страни и региони, обслужвайки повече от 1,7 милиарда клиенти по целия свят.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl