Решения за жилищни сгради - промоционално предложение

Промоционално предложение в периода 01.06-31.07
01.06 - 31.07

Изберете категория продукти от промоционалното ни предложение и кликнете върху връзката, за да разгледате артикулите. Направете поръчка на стойност поне 400 лева (в една фактура) в периода на промоцията и ще получите допълнителен подарък - пистолет за силикон.

Вземете подарък при поръчка над 400 лева без ДДС

Вземете подарък при поръчка над 400 лева без ДДС


Правила и условия за участие в Промоцията

Промоцията се провежда на територията на Република България и е валидна от 1 юни до 31 юли 2024 г. или до изчерпване на подаръците. Участието в Промоцията е на доброволни начала и е съобразено със закупуването на продукти, включени в промоционалния списък с артикули Решения за жилищни сгради.

Право на участие в Промоцията има всеки участник закупил продукти, включени в промоционалния списък Решения за жилищни сгради на стойност минимум 400 лв. (четиристотин лева) без ДДС в една фактура по време на промоционалния период.

При участие в Промоцията, съгласно настоящите Правила и Условия, всеки участник има възможност да получи подарък - пистолет за силикон.

Всеки клиент може да участва с една фактура само за един подарък. Въпреки това, един клиент може да получи повече от един подарък, ако участва с повече от една фактура, които отговарят на условията.

Първите 26 фактури, които отговарят на условията на промоцията, ще бъдат наградени с подарък. Редът на фактурите се определя според датата на тяхното издаване.

След издаването на фактура, която отговаря на условията за участие, клиентът автоматично участва в промоцията. Не се изискват допълнителни действия от страна на клиента.

Промоцията не важи за доставки по проекти.

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Подаръците се получават с издължаването на закупената стока.

Участници

Участник може да бъде всяко лице, което отговаря едновременно на следните изисквания: 1) навършена 18-годишна възраст; 2) не работи по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 3) не работи по трудово правоотношение с някоя от брандовете, включени в промоцията; 4) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 5) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с брандовете, включени в промоцията; 6) направили са поръчка съгласно изискванията по-горе;

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl