Промоционални подаръци от LEDVANCE до 30 юни

ledvance logo
tekra logo

Вземи своя подарък от LEDVANCE до 30 юни

Подаръците са изчерпани!

За покупка на продукти Ledvance над 800 лв. без ДДС получавате подарък
1

Полугащеризон LEDVANCE
2
За покупка на продукти Ledvance над 300 лв. без ДДС получавате подарък

Тениска LEDVANCE

Промоцията се комбинира с търговски отстъпки и важи до 30 юни или до изчерпване на подаръците. За повече информация, обърнете се към Вашия търговец.

Правила и Условия

Промоцията се провежда на територията на Република България. Промоцията е валидна от 01 май 2023 г. и важи до 30 юни или до изчерпване на подаръците.

Участието в Промоцията е на доброволни начала и е съобразено със закупуването на стока с марка Ledvance.

Право на участие има участник закупил продукти Ledvance на стойност над 300 лв. (триста лева) без ДДС и над 800 лв. (осемстотин лева) без ДДС по време на периода на Промоцията.

При участие в Промоцията в съответствие с настоящите Правила и Условия участниците, имат възможност да получат следните промоционални подаръци:

  • Ниво за поръчка мин. 300 лв. без ДДС: 1бр. Ledvance тениска
  • Ниво за поръчка мин. 800 лв. без ДДС: 1бр. Ledvance полу-гащеризон

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Всеки клиент може да участва с една фактура за един подарък (или тениска или полу-гащеризон). Една фактура, отговаряща на условията посочени в предходното изречение, дава право на еднократно участие в Промоцията.

Участници

Участник може да бъде всяко лице, което отговаря едновременно на следните изисквания: 1) навършена 18-годишна възраст; 2) не работи по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 3) не работи по трудово правоотношение с Ledvance; 4) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Текра или със свързаните с него лица; 5) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Ledvance; 6) направили са поръчка съгласно изискванията по-горе;

Валидиране на участника

Представител на Текра ще се свърже със спечелилия подаръка участник, отговарящ на изискванията на Промоцията, по телефон или по имейл след края на Играта, за да се уточни начина на предаване на спечелената награда. Наградите ще бъдат достъпни за получаване след края на Играта. Участниците могат да получат наградите си в срок от минимум 2 седмица след потвърждение.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl