Представяме новите фасадни осветители на ORNO

3 години гаранция, издръжливост и безопасност, възможност за монтаж на стена и таван са сред основните предимства на серията.

Функционалност, модерни форми, изчистени линии

Представяме новите фасадни осветители, осигуряващи връзка между естетиката и полезността, на фирма ORNO, подходящи за всеки дом.

Основната роля на фасадните осветители е да подчертаят архитектурните особености на сградата-фасадата/екстериора, като наред с това допринасят и за осигуряване на безопасността.

3 години гаранция!

До 2000lm
SMD LED
IP54
IP65
4000К
Сензор за движение
Сензор за осветеност
Настройка за време
на светене
Бяло
Черно
Сиво

Основни предимства

  • 3 години гаранция
  • Възможност за монтаж на стена и таван (опция при някои модели)
  • Устойчиви са на атмосферни условия - висока степен на защита срещу прах и влага
  • Енергийно ефективни
  • Опция - комбиниран датчик за движение/осветеност - автоматично, включване и изключване на осветлението, когато е наистина необходимо, което спомага за намаляване на разходите за електрическа енергия
Основни предимства на фасадните осветители на Orno

Серията осветители е разработена с цел да задоволи потребителските нужди, като използваните модерни SMD светодиоди гарантират висока енергийна ефективност и дълъг живот на продуктите. От компактни LED луни до стилни стенни осветители, ORNO предлага разнообразие от модели. Могат да бъдат използвани, както за осветяване на входове и тераси, така и за подчертаване на архитектурни детайли на сгради, като се предлагат в неутрална цветна температура (4000K).


Издръжливост и безопасност на фасадните осветители на Orno

Издръжливост и безопасност

Една от ключовите характеристики на фасадните осветители на ORNO е тяхната издръжливост и надеждност. Произведени с висококачествени материали и съобразени с последните стандарти за безопасност, тези продукти са подходящи за всякакви климатични условия и среди.

Освен функционалността си, фасадните осветители на ORNO също така се отличават със своя естетически дизайн.

Модерните форми и изчистените линии правят тези продукти подходящи за всяко архитектурно решение, като добавят стил и елегантност към всяко пространство. Предлагат в актуалните днес разцветки – бяло, черно и сиво (опция за някои модели). Свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна информация.

Разгледайте продуктите и поръчайте онлайн

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl