Интерактивни дисплеи Dahua в областта на образованието

Съвременни предизвикателства

В света на бързо развиващите се технологии, иновациите в областта на образованието и бизнеса стават все по-забележими. Традиционните методи на обучение в класната стая се сблъскват със сериозни предизвикателства, като все по-слабата връзка в общуването между ученици и учители поради дефицит на внимание от страна на децата и потенциално лоша визуална яснота от някои места в стаята.

Интерактивната бяла дъска DeepHub на Dahua е проектирана да осигури богато на съдържание, интерактивно и стимулиращо учебно изживяване в училища и университети. Дори и при хибриден метод на обучение, преподавателите могат да поддържат връзка с учениците, които са във виртуалната класна стая, и тези, които са присъствено, като следят тяхната активност в реално време. Обучаващите се могат да взаимодействат с класната стая или да имат достъп до своите онлайн курсове дистанционно от собствените си устройства, точно както тези, които са физически присъствено.

Разгледайте промоционалното ни предложение за Интерактивни дисплeи Dahua през месец септември

Цялостно интерактивно образователно изживяване

Оборудвана с интерактивна презентационна химикалка, безжично споделяне на екрана с едно докосване, вградена камера, микрофон и други усъвършенствани AI функции, DeepHub съчетава в себе си висококачествени мултимедийни възможности с модерен и интуитивен дизайн, предоставяйки уникално и интерактивно образователно и работно изживяване. Високата резолюция и качество на изображението се сливат със способността за разпознаване на докосвания, писане и жестове, позволявайки на потребителите да комуникират по-ефективно със своите аудитории.

Интелигентни алгоритми за споделени идеи

Интелигентните алгоритми на DeepHub дават възможност за създаване на дигитални записки и работа с приложения за рисуване, като запазват всички данни за бъдещи референции. С разнообразни опции за свързване, включително USB, HDMI и безжични връзки, дъската се адаптира към различни устройства и източници на съдържание.

Когато се използва в големи аудитории, е възможно участниците да работят заедно на дъската. Всеки може да допринесе със своите идеи върху дисплея, пренебрегвайки разстоянието, тъй като една от функциите е да дава достъп до над 200 души и над 1000 зрители едновременно.

Адаптирани решения

Този иновативен продукт предоставя решения, които са актуални и адаптирани към съвременните изисквания. Използването на смарт интерактивни дъски не само подобрява учебния и работен процес, но и стимулира творчеството, активното участие и взаимодействието.

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl