Игра на късмета на Dahua за страхотни подаръци Makita

Dahua Lucky Game
Ниво 1 - 1000 лева МАКИТА к-кт накрайници и свредла 42 части /E-13166/ или к-кт свредла, шила и секачи 6 части /E-15746/
Ниво 2 - 2000 лева Комплект МАКИТА инструменти MZ 221 бр. /Е-10883/
Ниво 3 - 5000 лева Акумулаторен перфоратор МАКИТА 18V, 20 mm, SDS /DHR202RX4/
Ниво 4 - 10000 лева Акумулаторна охлаждаща / затопляща кутия МАКИТА /CW001GZ/

Промоцията е валидна до 30 юни или до изчерпване на подаръците.

Правила и Условия

ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

Организатор на промоционалната игра – Игра на късмета на Дахуа („Играта“), е Дахуа Технолъджи България ЕООД, ЕИК: 204273087, със седалище и адрес на управление гр. София, област София, бул. Цариградско шосе № 115К, офис сграда В, ет. 5, офис 5.7 („Организаторът“).

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА КАМПАНИЯТА. СРОК НА КАМПАНИЯТА

Играта се провежда на територията на Република България. Играта е валидна от 29 май 2023 г. с начало от [08:00] часа и се прекратява с изтичане на периода на провеждането й, който е на 30 юни 2023 г., [23:59] часа. Тегленето на печелившите ще се осъществи на 09 юни, 16 юни, 23 юни, 30 юни от [17:00] в офиса на Дахуа Технолъджи България, с адрес: бул. Цариградско шосе 115К, сграда Б, ет.5 и резултатите ще бъдат изпратени на печелившите по имейл. Регистрацията за участие в играта следва да се направи на страницата: www.dahuapromotions.com

МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА

Участието в Играта е на доброволни начала и е съобразено със закупуването на стока/и от официалните дистрибутори на Дахуа Технолъджи на територията на Република България, посочени по-горе. Право на участие има участник закупил оборудване Dahua на стойност над 1000 лв. (хиляда лева) без ДДС, над 2000 лв. (две хиляди лева) без ДДС, над 5000 лв. (пет хиляди лева) без ДДС, над 10 000 лв. (десет хиляди лева) без ДДС по време на периода на Играта. Клиентът участва в Играта с номера на фактурата издадена за поръчката си от Текра.

Сумата за поръчка отговаряща на избраният подарък може да бъде направена от еднократна поръчка или сбор от поръчки в рамките на промоционалния период. Моля, при регистрация, да напишете общата сума на фактурите без ддс и да уточните номерата на фактурите.

Една компания може да участва с неограничен брой лотарийни номера, но може да получи максимум 5 награди от вид от промоционалната Игра.

УЧАСТНИЦИ

Нямат право на участие в кампанията участници представили две или повече фактури на обща минимална стойност за участие в Играта съгласно раздел 3 погоре за спечелването на наградите. Участник в Играта може да бъде всяко лице, което отговаря едновременно на следните изисквания: 1) навършена 18- годишна възраст; 2) не работи по трудово правоотношение с Организатора или със свързаните с него лица; 3) не работи по трудово правоотношение с дистрибуторите на Дахуа Технолъджи; 4) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с Организатора или със свързаните с него лица; 5) не е член на семейството на лица, които работят по трудово правоотношение с дистрибуторите на Дахуа Технолъджи; 6) направили са поръчка съгласно изискванията на раздел 3 по-горе;

НАГРАДИ

При участие в Играта в съответствие с настоящите Правила и Условия участниците, ако бъдат изтеглени, имат възможност да получат предварително подготвените пакети, осигурена от и за сметка на Организатора:

  • Ниво за поръчка 1000 лв. без ДДС
  • Ниво за поръчка 2000 лв. без ДДС
  • Ниво за поръчка 5000 лв. без ДДС
  • Ниво за поръчка 10 000 лв. без ДДС

Участниците нямат право да получат паричната равностойност на наградите или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

ВАЛИДИРАНЕ НА УЧАСТНИКА

Представител на Дистрибутора ще се свърже със спечелилия подаръка участник, отговарящ на изискванията на Играта, по телефон или по имейл след края на Играта, за да се уточни начина на предаване на спечелената награда. Наградите ще бъдат достъпни за получаване след края на Играта. Участниците могат да получат наградите си в срок от минимум 2 седмица след потвърждение.

Промоцията не се прилага за:

Доставка на проекти

Специализирани решения с някои договорни отстъпки

Монитори, твърди HDD кабели, други марки

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

1. В случай на опити за измама, злоупотреба или действия от всякакво естество за засягане на имиджа на Организатора същият си запазва правото да предприеме всички необходими мерки за отстраняване на възникналата ситуация.

2. Организаторът ще предприеме всички мерки за провеждането на Играта в нормални условия съгласно тези Правила и условия, но не поема отговорност за евентуални недоволства ил обжалвания от страна на участниците, които не се отнасят до нарушения на действащото законодателство.

3. Организаторът няма да поеме никаква отговорност в случай, че определените и утвърдените победители не се възползват от предложените награди от Организатора.

4. В случай, че настъпят форсмажорни обстоятелства или бъдат установени злоупотреби и/или нарушаване на тези Правила и Условия, Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време. В тези случаи прекратяването на Играта се оповестява на официалните интернет страници на Дистрибуторите и Организатора, като на участниците не се дължи компенсация.

5. В случай, че някоя от разпоредбите на тези Правила и условия е или стане недействителна или поради някаква причина не породи своето действие, това няма да засегне валидността и действието на останалите. Разпоредбите на тези Правила и условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Република България.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl