BIODIT Hotel Management System

Сигурност, удобство и наслада от почивката за гостите на български и чуждестранни хотели носи специализираното решение за туристическия бранш

Ако се питате как ще изглежда хотелската индустрия на бъдещето, ще бъдат ли процесите в местата за настаняване по-удобни, разнообразни, функционални и добре планирани, то ние вече знаем отговорите! Благодарение на партньорските ни отношения с Biodit – високотехнологична, иновативна компания, специализирана в разработката и производството на модерни системи за сигурност, контрол и идентификация, базирани на биометрични данни, сме в състояние да предложим хай тех решение за хотелиерския бранш без аналог.

Успешни проекти

Специализираната разработка за туристическия бранш BIODIT Hotel Management System виждаме успешно приложена сред едни от най-популярните хотели в България и чужбина, като:

  • Viva Mare Beach Hotel, Santa Marina в Созопол
  • SuneoClub Odesson, Златни пясъци
  • Chateau Copsa, Московец
  • Комплекс Чукара, Трявна
  • Majestic Beach Resort, Слънчев бряг
  • Imperial Resort, Слънчев Бряг
  • Evrika Beach Club Hotel, Слънчев бряг
  • Admiral, Златни Пясъци
  • Boutique Hotel WI-KI-WOO, Ibiza
  • Amistat Hostels, Spain
  • Eko hotel, Гела
  • ... и други
2 години гаранция
Професионален съпорт

Многобройни са положителни отзиви за системата не само от страна на туристите, но и на собственици, управа, персонал и партньори на индустрията.

Системата се състои от високо качество smart устройства и многофункционален софтуер, чрез които се осигурява бърз и удобен достъп до помещенията на хотела. В самите стаи много от процесите подлежат на контрол и автоматизация по лесен и удобен начин, като например включването на известието „Do not disturb” чрез натискането само на един бутон. Гостите могат да се възползват от онлайн дистанционен чек-ин, добавяне на сметки към определен номер стая, с гарантирана идентификация и без възможност за грешки, а управленският екип е в състояние да направи своите анализи на база генерирани от системата справки.

BHMS e удобна при централното управление на неограничен брой хотели, на различни локации. Системата улеснява още една управленска функция – можете да определите и контролирате работните графици на персонала, както и да отчетете реалното присъствие на служителите. Biodit предлага възможност за доработка на базата в съответствие с конкретните нужди на проекта.

Благодарение на внедрената BIODIT Hotel Management System се осигурява изключително ниво на сигурност, бързина и максимално удобство при всички типизирани хотелски процеси , а персоналната идентификация на гостите елиминира ред възможности за злоупотреби. От гледна точка на управата, безспорно предимство е ефективното управление на целия бизнес.

Модерен и минималистичен дизайн

Изпълнението на BHMS системата дава възможност да се включи онлайн хотелска брава, създадена да предостави много по-висока ефективност, надеждност и удобство от стандартната. Устройството е с модерен, минималистичен дизайн, захранване с автономна батерия, диапазон на броя отваряния от 13 000 до 15 000, достъп чрез пръстов темплейт или с RFID карта/чип.

Инсталацията на онлайн бравата е много бърза и улеснена, без окабеляване и без наложителни строително-ремонтни работи . Има възможност за интеграция със smart бутон за управление на електричеството в стаята, а наред с всички предимства за гостите идва и цялостното им изживяване от дòсега до една впечатляваща иновативна технология, създаваща т.нар. „УАУ“ ефект.

BIODIT Hotel Management System е изключително полезна за проследяването и управлението на цялостната сложна хотелска динамика. Чрез нея можете да виждате в реално време движението на гости и персонал. Функционира в облачно базирана база данни в Amazon Cloud и Ви дава възможност за едновременен поглед върху неограничен брой обекти.

Оптимизиране на разходите

Не на последно място идва една от най-важните характеристики - възможността за оптимизиране на оперативните разходи за електричество, поддръжка, произтичащи от загубени, невърнати, амортизирани карти, технически сложно изпълними решения и неефективен контрол на работното време на персонала.

С тази съвкупност от улеснения и оптимизация на работата в туристическия бранш BIODIT Hotel Management System се превръща в безценен помощник на хотелската индустрия от 21-ви век. За повече информация, консултации и демонстрация на възможностите на системата, можете да се обърнете към висококвалифицирания екип на Текра.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl