Текра ЕООД

Поредният брой на MESSENGER представя

Главният акцент в 5-ти брой на бюлетина е финалът на благотворителната кампания "Защитени от огън и дим". Връчването на дарението се осъществи по време на професионалния празник на пожарникарите - Св. Илия.

В "Нови продукти и решения" специално за Инсталаторите представяме: Стенни кутии за комутация на локални интернет мрежи, телевизии, телефонии и др. (За вграждане в мазилка и в гипс картон.)

За още Нови продукти, юбилейни пакети със специални отстъпки, корпоративни новини и актуализирани ценови листи, можете да разгледате настоящия брой на MESSENGER ТУК.

Messenger е онлайн издание на Телетек и има за цел да информира читателите си за продуктови и корпоративни решения от портфолиото на компанията. Ролята му е да доставя най-нова и полезна информация директно при клиента, с лесен достъп и актуално съдържание.

Регистрация за абонамент може да направи всеки желаещ – чрез бутона Абонирай се! в сайта ни или през Фейсбук страницата на Телетек ТУК.

Приятно четене!

Поздрави,
Екип Телетек

Поредният брой на MESSENGER представя

© 2014 Текра ЕООД | Всички права запазени.

Дизайн: www.bgadv.com | Разработка: Ads Lab Ltd.

TOP

Абонирайте се за нашият бюлетин!

Абонирайки се за бюлетина на Текра ЕООД, периодично ще получавате информация за нови продукти, ценови листи, обучения и новини за нас.

Вашият e-mail*:
Полето е задължително.Грешен формат.
Въведете кода*:   9379
Полето е задължително.Напишете верния код.