Текра ЕООД

Телетек подкрепя нуждаещите се деца на огнеборци

Кампания за нуждаещите се деца на пожарникари в България и техните семейства провежда Телетек, съвместно с Телетек Електроникс, БФППС и ГДПБЗН. Подкрепата е финансова, за социално подпомагане и популяризира каузата за осигуряване на достъпна техника за пожаробезопастност в ежедневието ни.

 „Като производители, инженери и търговци на най-съвременни системи за пожарна безопасност, ние в Телетек Груп имаме социалната отговорност в обезпечаването живота, здравето и имуществото на хората. Затова се стремим да превърнем в задължение на цялостния ни бизнес безопастността на хората навсякъде  – у дома, в офиса, в училище и в детската градина, докато пазаруваме или когато почиваме и се забавляваме.
Днес, ние и партньорите ни, сме все по-непосредствено обвързани с мисията да осигурим на повече и повече хора реалния комфорт от спокойствието, че са защитени от огъня, независимо в каква среда се намират.”

По време на кампанията, всеки клиент, закупил техника за пожароизвестяване, участва в мисията ни „Защитени от огън и дим”, като от всяка продажба Телетек отделя фиксирана сума.

Позовавайки се на дарителската си воля, Телетек изрично определя правото на ползване на събраните средства да бъде в помощ на нуждаещите се деца от регистъра на ГДПБЗН. Телетек се ангажира с разпространението на информация и контрол в разпределянето на събраните средства.

БФППС поема отговорната роля в управлението на даренията и получаването им от нуждаещите се деца, като ги разпределя поравно помежду им и ги превежда по личните им банкови сметки, открити за социално подпомагане.
_______________________________________________

БФППС – Българска федерация за пожароприложен спорт
ГДПБЗН – Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението"

Дарението ще се осъществи в края на периода, с партньорството на Българска федерация за пожароприложен спорт, и ще бъде връчено чрез символичен чек с общата сума на Главен комисар Николай Николов - директор на ГДПБЗН.

„Ние вярваме, че всеки бизнес може да намери своята кауза и да допринесе в различна сфера от обществения живот. В Телетек Груп се стремим към създаване на трайна връзка между нуждите на обществото и ресурсите на бизнеса ни, за да бъдем полезни повече от всякога. Нека всички виждаме и даваме повече. Това удовлетворение няма измерима стойност!”

Дарителските кампании и инициативи в подкрепа на децата, картотекирани като социално нуждаещи се в специалния регистър на ГДПБЗН са традиционна форма на оказването на помощ в трудни житейски ситуации. Събраните средства от доброволни дарения дават възможност еднократни парични помощи да получат общо 56 деца. Постоянната работна група на ГДПБЗН – МВР по въпросите на социалното подпомагане чрез традиционните благотворителни кампании, провеждани от ГДПБЗН и МВР в подкрепа на децата на загиналите и на инвалидизираните служители от структурите за ПБЗН при МВР, както и за оказване на помощ на служители и членове на техните семейства по постъпили молби и предложения от началниците на СУ/ ОУ ПБЗН, е в състав определен съгласно заповед на директора на ГДПБЗН – МВР с рег. № 196/15.03.2011 г.

Флаер "Защитени от огън и дим"

© 2014 Текра ЕООД | Всички права запазени.

Дизайн: www.bgadv.com | Разработка: Ads Lab Ltd.

TOP

Абонирайте се за нашият бюлетин!

Абонирайки се за бюлетина на Текра ЕООД, периодично ще получавате информация за нови продукти, ценови листи, обучения и новини за нас.

Вашият e-mail*:
Полето е задължително.Грешен формат.
Въведете кода*:   2274
Полето е задължително.Напишете верния код.