Visto Wi-Fi - Много повече от звънец

Представете си следната ситуация, в която Вие сте на почивка, на работа или някъде извън дома си. В този момент някой Ви звъни на вратата. Разбира се Вие няма да разберете за това. Няма как да знаете дали са идвали да Ви измерят водомерите, няма как да знаете дали куриера наистина е идвал точно през двете минути, в които Вие бяхте до магазина и сега трябва да си търсите пратката някъде по офисите на другия край на града. Познато, нали?

Сега си представете, че имате революционният безжичен видеозвънец Visto на Comelit.

Звънят Ви на врата а Вие виждате, чувате и говорите с посетителите си от Вашия смартфон, където и да сте.

Поглеждате, виждате тъщата чака пред врата а във вашите ръце стои изборът да отворите или да не отворите. Отворете ѝ де, тя е дошла да гледа децата!

Как става това?

С приложението Visto потребителите могат лесно да взаимодействат с видеозвънеца Visto. То позволява пълна двупосочна комуникация в HD видео и кристално чист звук. Звънецът има вградена HD камера с детекция на движение, която може да изпраща известия на Вашия смартфон и да записва локално или в облак до 3 дни безплатно. С приложението можете да преглеждате записите и да записвате изображения и видеоклипове по всяко време и от всяко място.

Ами през нощта?

Вградени IR светодиоди се включват при условия на слаба светлина и автоматично регулират силата на светене за по-добро нощно виждане.

Добре, а как се свързва?

Безжично с домашната Ви мрежа. Няма да прокарвате кабели, просто свързвате звънеца към домашния рутер чрез Wi-Fi. Може да се монтира на мястото на съществуващия звънчев бутон с променливо напрежение ~12÷20VAC, при коeто звънецът продължава да функционира.

Какво да кажем за дизайна, освен: „Ееех, италианци!“

Проектиран от милански архитекти, характеризиращ се с изчистените си, елегантни линии. Продуктите на Comelit се открояват със своя оригинален стил, характеризиращ се с използването на най-високотехнологичните материали и с търсене на прости линии, съществени форми и авангардни цветове.

Цветовете ли?

Това за цветовете е тайна, но попитайте Вашия търговец в Текра.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl