Осветление за щастливи хора с немско качество, стилен дизайн и значителни подобрения е концепцията, вградена в продуктите TRILUX E-line Next Led

Trilux logo

Повече от 110 години нашият дългогодишен партньор и пионер в областта на осветителната индустрия TRILUX предлага продукти, които наред с ефективността, безкомпромисното си качество, разнообразието в асортимента и съвременния дизайн, поставят ясен фокус върху влиянието на осветлението върху човека. Това съвпада изцяло със съвременните тенденции в бранша, като се отчита пряката зависимост между параметрите на осветеността и здравето, работоспособността, настроението, мотивацията и дори субективното усещане за щастие.

Ние, от Текра, категорично споделяме този ориентиран към човешката природа подход, а общите ни ценности с TRILUX помагат за нашето успешно, трайно и перспективно партньорство. Всеки от продуктите на немския бранд е своебразно постижение на технологичната мисъл, а сред най-впечатляващите серии, с почти универсална приложимост, са непрекъснатите линейни осветители TRILUX E-linе Next Led.

Приложения

Многобройни са офисите, търговските центрове, индустриалните зали, производствените халета, медицинските заведения, училища и университети, които вече са направили своя избор в полза на продуктите от серията TRILUX E-linе.

Светлинен поток с отлични параметри, прецизност, адаптивност към индивидуалните нужди, интелигентни решения с безброй възможности в полза на отлична функционалност са малка част от характеристиките на осветителните системи от тази линия. Всеки детайл е обмислен в светлината на надеждността, енергийната ефективност и максималната опростеност, което прави комплексните решения на TRILUX подходящи дори за мащабни и сложни проекти.

„Всичко остава същото. Освен подобренията“ (Everything remains. Except Better.) е сполучливият избор на компанията за слоган на продукта E-linе Next LED, с което фирмата извежда два акцента в представянето му на пазара – запазени са високото качество и приложението на всички технологични постижения до момента, като някои от характеристиките са значително усъвършенствани „с крачка напред към бъдещето на осветителната индустрия“. Типични за TRILUX E-Line Next LED са дългият експлоатационен живот, ефективната работа, качеството на осветлението и удобството. Модулната система притежава широк диапазон от вариации в съответствие с нуждите на клиента, като същевременно осигурява отлична осветеност на помещения с различна големина и форма.

Качество

По-високото качество е друг водещ приоритет на TRILUX в създаването на E-Line Next LED. От една страна стоят по-добрите параметри на светлината, с контрол на отблясъците и значителен индекс на цветопредаване Ra > 90.

Някои индустрии, като например автомобилостроенете имат изключително високи изисквания към осветлението, което прави непрекъснатите линейни осветители приложими извън обичайния обхват на аналогичните продукти. От друга страна, TRILUX E-Line Next LED притежават забележително визуално въздействие – изчистен дизайн, модерен и атрактивен вид, който позволява да се впишат хармонично в съвременния интериор.

Онлайн конфигуратор

Компанията TRILUX е помислила за усъвършенстване на функционалността на E-Line Next LED наред с останалите подобрения. Практически приложим онлайн конфигуратор помага на клиентите сами да създават най-подходящата за нуждите си система от непрекъснати светещи линии. С няколко кликвания можете да стигнете до оптималния проект.

Конфигурирай сега

Получените данни лесно се запазват, трансферират към ERP системи или са на разположение за бъдещи начинания. Стъпка към бъдещето на осветителната индустрия е възможността за управление на E-Line Next LED чрез бързо и лесно свързване към системата за контрол на управлението на светлината LiveLink.

За сериозни постижения се считат енергийната ефективност на продуктите TRILUX E-Line Next LED до 190 lm/W и 90 000 часа експлоатационен живот. С това се гарантира дълготрайността на осветитлеите и ниските разходи за поддръжка. Благодарение на редица интелигентни подобрения, монтажът на продуктите е усъвършенстван. При нужда доставката може да се извърши със специална опаковка, с което се оптимизира допълнително инсталационния процес с до 15%.

Не на последно място стои адаптивността на модулната система E-Line Next LED. Линията включва широк диапазон за избор на оптика, дължини на модулите, индекси на цветопредаване и др., сред които клиентите са в състояние бързо да се ориентират. Неслучайно продуктът се радва на огромен интерес и приложение в индустрията, търговския сектор, образованието, здравните заведения и др.

Свързани продукти

xs
sm
md
lg
xl
xxl