С нашите иновативни решения и Вие можете да управлявате своето жилище от всяка точка на света

Технологиите се настаняват все по-осезаемо навсякъде около нас. Голяма част от устройствата и уредите, които използваме в ежедневието си, стават „умни“ – „умен телефон“, „умен телевизор“ и други. Съвсем логично, с техническите достижения и нашият дом „поумнява“. Именно такъв цялостен умен дом изградихме и ние от Текра благодарение на нашия над 30-годишен опит в сферата на вътрешносградните инсталации, системите за сигурност и противопожарна безопасност, информационните системи и сградната автоматизация.

Нашата „умна“ къща е сътворена в приветливия ни шоурум в София, който се намира на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 35. Умният дом е цялостно окомплектован и обхваща всички сградни инсталации. За нас това е своеобразно начало на реализацията на подобни проекти за умен дом „до ключ“, което ще бъде един от приоритетите в нашата дейност на пазара.

С помощ от Netatmo нашето умно жилище е оборудвано със следните устройства:

  • Smart камери
  • Smart аларма за дим
  • Smart термостат
  • Smart радиаторни вентили
  • Smart метеорологична станция, която включва дъждомер; анемометър, и допълнителен вътрешен модул
  • Smart монитор за качество на въздуха в помещенията
1 / 2

Умната къща се управлява чрез мобилно приложение и предоставя технологични възможности в няколко направления. Едни от тях са създаването на сценарии за комфорт и опцията за гласово управление. Налична е също така възможност за добавяне и използване на безжични ключове, включително с извършване на смяна на вече съществуващи ключове и контакти. Не е необходимо допълнително окабеляване.

Умният дом притежава и възможност за дистанционно управление на осветлението, щорите и контактите (On/Off). Наред с това се грижи за сигурността и за оптимизирането на консумацията на енергия, които като фактори придобиват все по-голямо значение в днешно време.

Всички тези интегрирани решения са лесни за инсталация и достъпни за употреба. С тяхна помощ животът на всеки обитател може да стане по-лесен в натовареното ежедневие.

Smart Home и преживяването свързан дом от Текра

Бихте могли да се запознаете с нашата иновативна къща във видеото „Smart Home и преживяването свързан дом от Текра“, а повече информация за отделните използвани устройства бихте могли да научите в тематичните секции на нашия сайт .

Отправяме и покана към вас да посетите нашия „умен“ дом и на място в шоурума ни в столицата, за да се докоснете до обстановката и атмосферата, която излъчва. Наистина ще се радваме да Ви посрещнем като наши гости, а Вашето посещение може да се превърне в повод да поемете пълен контрол и над своето жилище, независимо в коя точка на планетата се намирате.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl