RaySharp - новият дискретен „пазител“ на Вашия дом и бизнес

Интелигентно решение на един от водещите производители на техника за видеонаблюдение RaySharp в областта на охраната и видеоконтрола е новият дискретен „пазител“ на Вашия дом и бизнес

Защитата на личното пространство, безопасността на офиса и сигурността на бизнеса са сред най-критичните въпроси в нашето ежедневие – пъстър микс от възможности и рискове. Охраната е сериозен приоритет за собственици, мениджъри и експерти от различни йерархични нива и браншове, а в личен план отговорният и разумен подход е просто задължителен. Технологиите бързат да отговорят на нуждите с все по-съвършени начини за защита на банкови офиси, производствени предприятия, обществени сгради, паркинги и частни имоти.

Широката дългогодишна употреба на карти, чипове и биометрични устройства за достъп вече е проявила предимствата и недостатъците на всеки вариант за управление на входящия поток от хора и автомобили. Пример са картите за достъп, които често се повреждат, липсват или просто отнемат време за обработка, зареждане и проверка. Ето защо ние от Текра обръщаме поглед към иновативни технологични решения, чиято концепция обединява ефективност, удобство и бързина с редица допълнителни и изключително полезни функции в конкретни ситуации.

Системата, за която ще Ви разкажем, е от портфолиото на един от водещите производители на техника за видеонаблюдение RaySharp. Сериозните предимства и изненадващите възможности на видеосистемите за лицево разпознаване и идентификация на автомобилни номера успяват да удовлетворят съвкупност от специфични изисквания при охраната и контрола на входящия поток от хора и автомобили. Комбинацията включва мрежови видеорекордери NVR RS-N7032QR-EHL от професионалната серия на RaySharp с интелигентните камери RAYSHARP от серията PRO като RS-CH281M8ND-DF-WA2812P , която предоставя бързо, качествено и икономически изгодно решение.

С тази видеотехнология на RaySharp се елиминират злоупотребите с предоставяне на карти на неоторизирани лица, икономисва се ценно време за регистрация, избягват се опашки около входните пространства на сградите и паркингите в пиковите часове и се опростява управлението на системата за контрол на достъпа. Чрез използване на интелигентните функции на камерите за видеонаблюдение се постига улеснение, бързина, прецизност и дискретност. Чрез приложението ú се използва по-ефективно персоналът, отговорен за физическа охрана, повишава се цялостното усещане за сигурност, внася се ред и се защитават хора, сгради и ценни ресурси.

Видеонаблюдението, съпроводено със записване, позволява да се правят справки за минали периоди, да се откриват определени детайли и да се проследяват процеси. Чрез мрежовите видеорекордери NVR (Network Video Recorder) се обработват по зададени параметри данните, които постъпват от камерата. NVR устройствата работят с IP камери на RAYSHARP или други производители, като разпознаването на автомобилни номера и лица се постига само с камери от професионалната серия интелигентни камери на RAYSHARP, NVR RS-N7032QR-EHL от професионалната серия на RaySharp е едно от най-модерните записващи устройства, разпространени на пазара, които осигуряват отлично качество на изображението и са лесни за инсталиране.

Настройките предоставят много възможности. Например активирането на идентификацията на регистрационни номера на автомобили включва задаването на определени параметри като типа табела, списъка от номерата с достъп до съответната зона и др. Функциите позволяват последващ преглед на видеото с различни скорости и разглеждане на детайлната информация за пропуснатите автомобили.

При настройките на системата за лицев контрол е важно да се дефинира мястото за наблюдение, което ще обхване камерата, параметрите, свързани с лицата, които имат достъп, като например пол и възраст. Системата улавя обекта, сравнява с базата данни за допустими лица и докладва за резултата от идентификацията. Лицата, преминали през контролната зона, които не са в списъка, се идентифицират като „непознати“. Съществува опция за проверка за наличие на медицинска маска и контрол за достъп, който да елиминира нарушителите.

Продукти, на които може да се доверите

Цялата производствена система е сертифицирана по ISO, а в нея са ангажирани 1400 квалифицирани и обучени служители, за да се гарантира износът на повече от 100 000 DVR/NVR и 400 000 камери месечно по целия свят. Всички продукти RaySharp, са CE, FCC сертифицирани и съответстват на RoHS стандарта.

Ако се интересувате от многобройните възможности на системата от мрежови видеорекордер NVR RS-N7032QR-EHL и интелигентните камери от серията PRO RS-CH281M8ND-DF-WA2812PW на водещия производител на техника за видеонаблюдение и охрана RaySharp, не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Ще Ви информираме за конкретни технически детайли като вградени алгоритми, съвместимост, резолюция, възможности за анализи, статистики и диаграми, функции и подробни спецификации.

Разгледайте продуктите за видеонаблюдение RaySharp

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl