Текра ЕООД

TeleTek се преименува на TEKRA

На 3-ти януари, 2018 г. в Търговския регистър, в партидата на Телетек ЕООД беше записано новото наименование на дружеството – „ТЕКРА“ ЕООД, което на латиница ще изписваме TEKRA.

В резултат от дългогодишната ни работа като търговци и дистрибутори на продукти в две основни направления – Системи за сигурност и Електрооборудване, компанията ни достигна очаквания растеж и водеща пазарна позиция.

За да отбележим началото на нов, следващ етап от възходящото си развитие, за да се откроим, както и за да продължим успеха си в сферата на технологиите, ние приехме ново име – TEKRA. То е израз на модерната ни нова визия за усъвършенстване на услугата, за подобряване на пазарната позиция и желанието ни в качеството на професионалисти да увеличим в още по-голяма степен доверието на нашите клиенти към нас.

Под новия ни фирмен бранд TEKRA ще предлагаме най-модерните и ефективни решения за изграждане на сградни алармени, информационни и енергийни системи, като запазим и развиваме традицията ни на надежден и доверен партньор.

 

Фирмата вече се легитимира в официална и търговска кореспонденция като „ТЕКРА” ЕООД. Тъй като е променено само името, а дружеството е същият юридически субект с непроменен ЕИК, адрес на регистрация и състав на управителни органи, не се налага промяна в подписаните до момента документи и разменена кореспонденция от името на „Телетек“ ЕООД и нашите партньори и клиенти.

С нас ще можете да се свързвате на същите фирмени и мобилни телефони, както досега. Същото важи и за електронните адреси с разширение @teletek.bg за период от 6 месеца. Нашите отговори по електронен път ще получавате от @tekra.bg.

TeleTek се преименува на TEKRA

© 2014 Текра ЕООД | Всички права запазени.

Дизайн: www.bgadv.com | Разработка: Ads Lab Ltd.

TOP

Абонирайте се за нашият бюлетин!

Абонирайки се за бюлетина на Текра ЕООД, периодично ще получавате информация за нови продукти, ценови листи, обучения и новини за нас.

Вашият e-mail*:
Полето е задължително.Грешен формат.
Въведете кода*:   6591
Полето е задължително.Напишете верния код.